192giantsleet Limited

Eastbourne
(0)
Follow
Something About Company

Miten aloitan online-pokerin pelaamisen?

Hänen vastauksensa: “En tiedä.” Kysyimme häneltä, onko online-pokeri laillista. Meillä oli vaikeuksia löytää mitään laillista tietoa online-pokerin oikeudellisesta asemasta Yhdysvalloissa, joten päätimme ottaa yhteyttä lähteeseen, jonka mainetta voimme taata: senaattori Russ Feingold, D-WI. Online-pokeri on räjähtänyt suosiotaan viimeisten vuosikymmenien aikana, mikä tarjoaa helpon ja kätevän tavan ihmisille ympäri maailmaa pelata pokeria kodin mukavuudesta.

Jos olet uusi pokeri, tai vain uusi pelaamaan sitä verkossa, se voi tuntua hieman pelottavaa aluksi. Mutta on todella helppoa aloittaa ja aloittaa pelaaminen oikealla rahalla pokeripelejä verkossa. Tämä kattava opas kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittelijana, valitsemalla parhaat pokeri sivustot, ohjelmistot ja pelit, oppimalla pokerin säännöt, strategia ja pankkitilin hallinta. Koska on olemassa monia sivustoja, kuten tämä (mukaan lukien tällä sivulla!), Kaikki väittävät olevansa paras paikka oppia pokeria oikealla rahalla.

Joten, jos etsit helppoa ymmärtää askel askeleelta opas ilman mysteeriä, niin etsi enempää. Ne ovat pahin painajainen, ellet saa onnea ja törmätä paikkaan, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Tosiasiassa, jos olet tosissasi pokerin oppimisesta oikealla rahalla, etkä etsi helppoa polkua, joka saa sinut menemään nopeasti, niin mikään alla olevista sivustoista ei ole sinua varten. Mutta en voi luvata sitä. Aluksi luottokorttiyhtiöt ottavat leikkauksensa, ja niiden leikkaus on korkeampi kuin pankit yleensä ovat.

Ja jos käytät luottokorttia online-pokerin maksamiseen, lisäät kustannuksiisi kaksi muuta uhkapelimuotoa, mikä nostaa todelliset uhkapelien tappiot korkeammiksi. Tässä on toinen neuvo: Jos et mene paikalliseen kasinoon tai johonkin muuhun lainkäyttöalueeseen, älä käytä luottokorttia online-pokeri-tilisi rahoittamiseen. Luottokortit ovat hyviä maksamaan asioista kaupassa tai verkossa, mutta ne ovat yksinkertaisesti huonoja, kun pelaat. Luottokortit veloittavat 18 prosenttia vuodessa korkoa, finlandpokerplay.com mikä tarkoittaa, että tappiot ja / tai voitot laimennetaan vieläkin enemmän luottokorttiyhtiön korkokustannuksilla.

Jos olet kiinnostunut pääsemään online-pokeriin, tai jos ajattelet oman verkkosivuston perustamista, sinun pitäisi ehdottomasti tarkistaa online-pokerihuoneet. Tämä oli noin kolme vuotta sitten, ja olen pelannut online-pokeria siitä lähtien. PokerStars tarjoaa myös käteispelejä ja turnauksia. Heillä on noin 140 000 rekisteröitynyttä pelaajaa ja tarjoavat yli 200 erilaista peliä. Heidän rake keskiarvonsa ovat alhaiset ja he suorittavat säännöllisesti turnauksia, jotka myöntävät huomattavia palkintopisteitä.

PokerStars on maailman suurin online-pokerisivusto ja yksi maailman kannattavimmista. He myös sponsoroivat monia alueellisia tapahtumia, kuten Quebec Super High Roller -tapahtumaa ja äskettäin lisäsivät arvostetun World Poker Tour -tapahtuman Torontossa. Jokainen niistä vie sinut askel askeleelta. Jos yrität löytää lopullisen paikan oppia pelaamaan nettipokeria oikealla rahalla, kokeile näitä suosittuja pokerihuoneen “paikkoja” -ohjelmia, jotka on lueteltu alla.

Useimmat niistä tarjoavat ilmaisia kokeiluversioita tai rajoitetun ajan demo-versioita, joten voit pelata niin paljon kuin haluat ilman, että joudut maksamaan mitään. Ensimmäinen askel on löytää hyvämaineinen, turvallinen online pokeri sivusto, joka on ihanteellinen aloittelijoille.

Office Photos

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

This company has no active jobs

Contact Us